Fout 03-57-00 treedt op op Xbox 360

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u uw Xbox 360-console gebruikt:

03-57-00
Unrecognized Disc

Dit kan het volgende betekenen:

• Er is een probleem met de schijf (er kunnen bijvoorbeeld krassen op zitten of de schijf kan vuil zijn).
  • Er zijn gekende problemen met de game die u probeert te spelen.

Oplossing

Probeer de Oplossing voor Xbox 360-disc-station om dit probleem op te lossen. Als het probleem hiermee niet is opgelost, gaat u naar Apparaatondersteuning om een reparatie aan te vragen.