Fout 0xc00d1395/0x80151200 treedt op wanneer u een Xbox-app gebruikt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een Xbox-app probeert te gebruiken:

0xc00d1395/0x80151200

Dit kan betekenen dat een abonnement dat automatisch wordt vernieuwd, zoals een Xbox Music-pas, niet automatisch kon worden vernieuwd door een vervallen betalingsmethode of omdat betalingsgegevens ontbreken in de account. Wanneer dit gebeurt, heeft uw account geen toegang tot de Xbox Live-service.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u de betalingsmethode of de betalingsgegevens in uw account bijwerken, zodat uw abonnement kan worden vernieuwd. Zie Betalingsopties beheren voor meer informatie.