Fout 16 treedt op wanneer u de Kinect-microfoon voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u de microfoon van de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

Error code 16

Als u dit foutbericht te zien krijgt wanneer u Kinect gebruikt, betekent het dat de microfoon van de Kinect-sensor u niet goed kan horen.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info wanneer u het foutbericht krijgt, voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-stemherkenning en chatten om te leren hoe u de Kinect-sensor kunt plaatsen voor optimaal gebruik van de microfoon.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem met de voorgaande stappen niet is opgelost, gaat u naar het Onlineservicecentrum en klikt u op Vraag een reparatie aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Reparatie Xbox 360: veelgestelde vragen.