Fout 19-03-80004005 treedt op wanneer u content van uw iPod probeert af te spelen op uw Xbox 360

Overzicht

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u content van uw iPod op uw Xbox 360 probeert af te spelen.

Can't play this content because it may not be supported.

Status Code: 19-03-80004005

Dit kan betekenen dat de bestandsindeling van de content niet wordt ondersteund.

Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden wanneer u bestanden van uw iPod in de AAC-indeling probeert af te spelen.

Oplossingen

Probeer deze oplossing om het probleem te verhelpen:

1. Selecteer apps en selecteer vervolgens Search Apps.
  2. Selecteer show me en selecteer daarna all media.
  3. Zoek naar Optional Media Update.
  4. Selecteer extras en selecteer daarna Optional Media Update.
  5. Selecteer Download en selecteer vervolgens Confirm Download.
  6. Probeer de content opnieuw af te spelen.

Als dit probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.