Foutcode 19-04-80004005 treedt op wanneer u muziek naar de Xbox 360-console probeert te streamen

Probleem

U krijgt wellicht de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u muziek op de Xbox 360-console probeert te streamen:

Unplayable Content

Can't play this content because it may not be supported.

Status code: 19-04-80004005

Dit kan betekenen dat het bestand beveiligd is of in een audio-indeling die niet wordt ondersteund door de Xbox 360-console.

De Xbox 360-console ondersteunt de volgende audio-indelingen:

• MP3 (*.mp3)
  • WMA (*.wma): WMA7/8, WMA9 Pro (stereo en 5.1), WMA Lossless
  • Advanced Audio Coding (AAC) (*.m4a, *.m4b, *.m4p, *.m4v, *.m4r, *.3gp, *.mp4, *.aac)
    Opmerking Op de Xbox 360-console kunnen alleen AAC-bestanden worden afgespeeld die niet met DRM (digital rights management) zijn beveiligd. Beveiligde AAC-bestanden worden grijs weergegeven op het Xbox Dashboard.

Oplossingen

Optionele media-update voor AAC-bestanden downloaden

Als u muziek wilt beluisteren die is opgeslagen in de AAC-indeling, moet u de gratis optionele media-update via Xbox Live downloaden. Dat doet u als volgt:

Op uw computer

1. Ga naar de pagina Optionele media-update.
  2. Klik op Downloaden naar Xbox 360.
  3. Meld u desgevraagd aan bij uw Xbox Live-account.
  4. Selecteer Download bevestigen.
  5. Klik op Gereed.
  6. De optionele media-update wordt weergegeven in My Games op de Xbox 360-console wanneer de download is voltooid.

Op de Xbox 360-console

1. Ga naar Bing en zoek "Optional Media Update".
  2. Selecteer Optional Media Update.
  3. Selecteer nogmaals Optional Media Update.
  4. Selecteer Confirm Download. De download is gratis.
  5. Nadat de download is voltooid, selecteert u Continue en gaat u terug naar het Xbox Dashboard.

Belangrijk Als u de console van iemand anders gebruikt en de optionele media-update al op uw eigen console hebt gedownload, kunt u deze update niet nog eens downloaden. De optionele media-update mag maar eenmaal per gamertag worden gedownload. Als u echter bij een vriend thuis naar AAC-bestanden zonder DRM wilt luisteren, moet die vriend de optionele media-update downloaden.

Als het probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.