Foutcode 20A8-4840 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live

Probleem

U krijgt ongeveer de volgende fout te zien wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live:

W: 0000-0021

X: 0000-F001

Y: 20A8-4840

Z: 0000-0000

Dit kan betekenen dat er een probleem is met uw netwerkconfiguratie.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor dit probleem. Als een oplossing niet werkt, probeert u de volgende.

Oplossing 1: Wis de systeemcache

Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  1. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Storage of Memory.
  1. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  2. Selecteer Clear System Cache.
  1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.

Oplossing 2: Reset de Xbox 360-console

Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop en selecteer Turn Off Console.
  2. Zet de Xbox 360-console aan.

Opmerking Als u een Xbox 360 draadloze controller gebruikt, kunt u de console aanzetten met de Guide-knop op de controller.

Oplossing 3: Open netwerkpoorten

Voor toegang tot Xbox Live moeten verschillende poorten in de netwerkhardware of -firewall openstaan. Zie Netwerkpoorten die worden gebruikt door Xbox Live voor informatie over welke poorten voor Xbox Live geopend moeten worden.

Als de fout blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support.