Fout 3CD6 treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console downloadt

Probleem

U krijgt mogelijk een foutcode en foutbericht te zien zoals de volgende wanneer u een update van de consolesoftware naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Status code: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Update failed

Status code: 3CD6-xxxx-xxxx-xxxx-xxx-xxx

Opmerking In deze foutcodes zijn de tekens x tijdelijke aanduidingen. De daadwerkelijke foutcode varieert naargelang de regio.

Dit betekent dat de update van de consolesoftware niet kon worden geïnstalleerd op de Xbox 360.

Oplossingen

Oplossing 1: Los problemen met updates van de console op

Zie Problemen met updates van consolesoftware oplossen om het probleem op te lossen.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Probeer de systeemupdate op een andere locatie te installeren

Als dit probleem blijft optreden, probeert u de update op een andere locatie te installeren. Verwijder bijvoorbeeld de harddisk uit de Xbox-console, installeer de harddisk op de Xbox-console van een vriend en probeer de update vervolgens opnieuw te installeren. (Zie Een Xbox 360 harddisk toevoegen of verwijderen voor hulp.)

Als het probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.

Verwante problemen