Foutcode 3F45-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Probleem

U krijgt mogelijk de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

Unable to Download

3F45-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

Opmerking De tekens "x" zijn tijdelijke aanduidingen. De werkelijke tekens variëren.

Dit kan betekenen dat de Xbox-console geen internetverbinding meer heeft of dat er een probleem is met de systeemcache van uw console.