Fout 52-C00D28A0 treedt op wanneer u video afspeelt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een video die u hebt gedownload van Xbox Live, gestreamd vanaf uw computer of vanaf een disc, probeert af te spelen op uw Xbox 360-console:

Error Code: 52-C00D28A0

Dit betekent dat de content is beveiligd via Digital Rights Management. Soms wordt alleen een licentie gegeven voor het afspelen van content op een specifieke computer of apparaat. De content die u probeert af te spelen, heeft wellicht geen licentie om op uw Xbox 360 te worden afgespeeld.

Oplossing

Speel de video af op een portable apparaat dat het afspelen van deze beveiligde content ondersteunt. Zie Xbox 360 Digital Rights Management voor meer informatie.