Fout 53-C00DF237 treedt op wanneer u een video van uw computer op uw Xbox 360 streamt

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u een video van uw computer streamt op uw Xbox 360 via software om media te delen:

53-C00DF237

The network connection was closed.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u controleren of uw computer aan staat, verbonden is met het netwerk, en software voor het delen van media uitvoert. Zie Media streamen met Groove, Films en tv of Windows Media Player voor meer informatie.