Fout 64 treedt op wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt

U ziet het volgende foutbericht wanneer u uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

Error code 64

Dit betekent dat de microfoon van de Kinect-sensor u niet goed kan horen.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info wanneer u de fout krijgt, voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-spraakherkenning en chatten op Xbox 360 om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen voor optimale prestaties van de microfoon.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de eerste twee oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.