Fout 69-807b0191 treedt op wanneer u video of muziek probeert te streamen of verbinding probeert te maken met Xbox Live

Probleem

U krijgt wellicht het volgende foutbericht te zien wanneer u een video- of muziekbestand probeert te streamen of verbinding probeert te maken met Xbox Live:

Unplayable Content

Status Code: 69-807b0191

Dit kan betekenen dat het bestand te groot is voor streaming, dat het beschadigd is of dat de benodigde codec om het bestand af te spelen, ontbreekt. Het kan ook betekenen dat de console momenteel geen verbinding kan maken met Xbox Live.

Opmerking Een codec is een programma dat wordt gebruikt om een digitaal mediabestand te comprimeren of uit te pakken.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Streamen vanaf een USB-flashstation of een extern apparaat

• Opmerking

• Zorg ervoor dat het bestand niet groter is dan 4 GB.
    • Zorg dat het USB-flashstation of externe apparaat geformatteerd is als FAT32. (FAT32-indeling ondersteunt bestanden tot 4 GB.)

• Nadat u gecontroleerd hebt dat het bestand en het externe apparaat voldoen aan de vereisten, kunt u de video afspelen door het volgende te doen:

1. Druk op de Guide-knop op de Xbox 360 controller.
    2. Ga naar het Xbox Dashboard.
    3. Blader op het Dashboard naar tv & movies of music.

Probeer de volgende oplossing als het probleem hiermee niet is verholpen.

Oplossing 2: Stream content van Xbox Live

1. Start de Xbox 360-console opnieuw. Zo wordt de console opnieuw geïnitialiseerd zodat de codec correct kan worden geladen.
  2. Verwijder het programma en download het opnieuw:

1. Ga naar het Xbox Dashboard.
    2. Blader naar Settings, selecteer System, selecteer Storage, selecteer Memory Unit, selecteer Videos en selecteer vervolgens het programma dat u probeert te bekijken.
    3. Verwijder het programma en download het opnieuw.
    4. Opmerking Om het programma opnieuw te downloaden zullen er geen kosten worden aangerekend.

3. Zorg dat de recentste software voor de Xbox 360-console is geïnstalleerd. Zie De Xbox 360-consolesoftware bijwerken om dit te controleren.

Probeer de volgende oplossing als het probleem hiermee niet is verholpen.

Oplossing 3: Controleer uw Xbox-verbinding

Probeer deze stappen voor hulp bij verbinding maken met Xbox Live:

1. Controleer uw Xbox Live-verbinding.
  2. Als er een fout optreedt bij het testen van uw verbinding, gaat u naar de pagina Oplossing voor verbinding maken met Xbox Live.

Als u de verbinding met Xbox Live geregeld wordt verbroken, raadpleegt u de oplossing voor verbroken verbinding met Xbox Live voor hulp met uw verbinding.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.