Fout 69-C00D36CB treedt op wanneer u content afspeelt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content op uw Xbox 360-console probeert af te spelen:

69-C00D36CB

Dit betekent dat de content beschadigd is en niet kan worden afgespeeld.

Oplossing

Om het probleem op te lossen voor content die u hebt gedownload van Xbox Live, verwijdert u de content van uw Xbox 360-console. Probeer de content daarna opnieuw te downloaden. Dat doet u als volgt:

1. Meld u op de console aan bij Xbox Live met de gamertag die u hebt gebruikt toen u de content de eerste keer kocht.
  2. Ga naar Settings en selecteer System.
  3. Selecteer Storage en selecteer vervolgens het opslagapparaat waarop de content is opgeslagen (bijvoorbeeld harddisk).
  4. Zoek de content. Selecteer bijvoorbeeld Video.
  5. Selecteer de content en selecteer daarna Delete.
  6. Wis de systeemcache:
    1. Druk op de controller op de Guide-knop, ga naar Settings en selecteer System Settings.
    2. Selecteer Storage.
    1. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
    2. Selecteer Clear System Cache.
    1. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.
  1. Ga terug naar Xbox Home.
  2. Ga naar Settings en selecteer Account.
  3. Selecteer Download History.
  4. Selecteer de content waarmee u downloadproblemen hebt en selecteer daarna Download Again.