Fout 69-C00D5214 treedt op wanneer u een video bekijkt op Xbox 360

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u een video op uw Xbox 360-console probeert te bekijken:

69-C00D5214

Dit betekent dat u de video niet kunt afspelen omdat de bestandsindeling niet wordt ondersteund door Xbox 360.

Opmerking Dit probleem kan ook optreden als het bestand geen videocontent bevat. Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden als u een .wma-bestand (Windows Media Audio) probeert af te spelen waarvan de bestandsextensie werd gewijzigd naar .wmv (Windows Media Video).

Meer informatie

Zie Veelgestelde vragen over video en audio afspelen op Xbox 360 voor meer informatie over bestandsindelingen die worden ondersteund.