Fout 8 treedt op wanneer u de Kinect-microfoon voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u de microfoon op uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

Kinect couldn’t hear the whole calibration tone.

8

Dit betekent dat de microfoon van de Kinect-sensor u niet goed kan horen.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op het foutbericht dat op uw console verschijnt voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-spraakherkenning en chatten op Xbox 360 om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen voor optimaal gebruik van de microfoon.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.