Fout 8007-0070 treedt op wanneer u een update installeert of content koopt op Xbox 360

Probleem

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u uw Xbox 360-console probeert bij te werken of content probeert te kopen:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8007-0070

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Opmerking De tekens "x" in de foutcode variëren.

Dit kan betekenen dat er niet genoeg ruimte vrij is op uw opslagapparaat om de update of de content te installeren.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Maak ruimte vrij op uw opslagapparaat

Er is genoeg vrije ruimte nodig op uw opslagapparaat voor een console-update of gedownloade content. Als er niet voldoende vrije ruimte is, moet u ruimte maken door items te verplaatsen of verwijderen. Zie Opgeslagen Xbox-games, profielen en avataritems kopiëren, verplaatsen of verwijderen voor informatie over hoe u dat kunt doen.

Opmerking U kunt dit probleem misschien ook oplossen door een harddisk met een grotere capaciteit te kopen. Zo is bijvoorbeeld de Xbox 360-mediaharddisk met 320 GB verkrijgbaar in de Microsoft Store.

Oplossing 2: Verwijder eerder geïnstalleerde updates

1. Ga op de console naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Markeer de geheugeneenheid.
  4. Druk op de controller op de volgende reeks knoppen: LB, RB, X, LB, RB, X. Het venster Delete System Update wordt geopend.
  5. Selecteer Yes. Zo wordt de Xbox 360-console opnieuw gestart.
  6. Wanneer de console opnieuw opstart, wordt u gevraagd de recentste updates te installeren. Volgt de instructies om de updates te installeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.