Fout 8007-045D treedt op wanneer u een Xbox 360-update downloadt

Probleem

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

8007-045D

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

If the problem persists, go to www.xbox.com/support

Dit kan betekenen dat er tijdens de software-update geen opslagapparaat werd gevonden.

Oplossing

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen:

1. Zet de console uit.
  2. Verwijder alle opslagapparaten, zoals USB-flashstations, eventuele externe harddisks of de interne harddisk van de Xbox 360-console, uit de console. (Zie Een Xbox 360-harddisk toevoegen of verwijderen.)
  3. Voeg uw primaire opslagapparaat toe (bijvoorbeeld de harddisk).
  4. Zet de console aan.
  5. Probeer de update opnieuw te downloaden.

Als het probleem niet is verholpen met deze stappen, vraagt u een reparatie aan:

1. Meld u met de gegevens van uw Microsoft-account aan bij het Xbox Onlineservicecentrum.
  2. Klik op Probleem met een apparaat. Als u al op de pagina Apparaatbeheer bent, klikt u op Service aanvragen.
  3. Volg de stappen om uw aanvraag van een serviceorder te voltooien en in te dienen.

Wanneer het Xbox Onlineservicecentrum uw aanvraag ontvangt, zal het servicecentrum u een serviceaanvraagnummer en een e-mail ter bevestiging van het order sturen.

Als u na 24 uur nog geen e-mail ter bevestiging hebt ontvangen, kijkt u in de map Ongewenst of het spamfilter van uw e-mailprogramma. Als u de e-mail ook niet vindt in de map Ongewenst of bij de spamberichten, neemt u contact op met Xbox Support.

Zie Veelgestelde vragen over uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren voor meer informatie.