Fout 80070057 treedt op wanneer u een video bekijkt of een prepaidcode inwisselt op Xbox 360

Fout 80070057 kan optreden in de volgende scenario's.

Scenario 1

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een video op uw Xbox 360-console probeert te bekijken:

Statuscode: 80070057

Dit betekent het volgende:

• Het videobestand is beschadigd.
  • De indeling van het videobestand wordt niet ondersteund door Xbox 360.

Scenario 2

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u een prepaidcode probeert in te wisselen op Xbox Live:

Cannot enter prepaid code
Status Code: 80070057

Dit betekent dat u niet alle accountgegevens hebt ingevuld voordat u de code probeerde in te wisselen.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Scenario 1

Oplossing 1: Sla het desbetreffende deel over

U kunt u de knop 'hoofdstuk overslaan' wellicht gebruiken om het desbetreffende deel in het bestand over te slaan. Zie Dvd's afspelen op de Xbox 360-console voor meer informatie over het gebruik van de afspeelbediening.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Download de content opnieuw

Als u de video oorspronkelijk had gedownload, dan moet u deze video wellicht opnieuw downloaden. Zie Eerder gedownloade of gekochte content opnieuw downloaden naar uw Xbox 360voor informatie over hoe u videocontent opnieuw kunt downloaden.

Neem contact op met Xbox Support als het probleem nog steeds optreedt nadat u deze oplossingen hebt geprobeerd.

Scenario 2

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-08-17T16:25:11.0243894+00:00

Oplossing 2: Controleer uw factuur- en accountgegevens

Vul alle ontbrekende accountgegevens in en probeer de code daarna opnieuw in te wisselen. Dat doet u als volgt:

1. Ga naar Mijn Account.
  2. Klik op Betaling en facturering onder Mijn account.
  3. Klik op Betalingsopties beheren.
  4. Meld u aan met uw Microsoft-accountgegevens als daarom wordt gevraagd.
  5. Controleer de gegevens gekoppeld aan uw betalingsopties. Vul eventuele ontbrekende gegevens in.
  6. Ga terug naar Mijn Account.
  7. Klik onder Betaling en facturering op Factuurgegevens. Vul eventuele ontbrekende gegevens in en klik op Opslaan.
  8. Probeer uw prepaidcode opnieuw in te wisselen.
Neem contact op met Xbox Support als het probleem nog steeds optreedt nadat u deze oplossingen hebt geprobeerd.