Fout 800704CD treedt op wanneer u content van Xbox Live downloadt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content van Xbox Live op uw Xbox 360-console probeert te downloaden:

800704CD

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Verwijder de game of app en installeer deze opnieuw

1. Ga naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage en selecteer vervolgens Memory Unit.
  3. Selecteer Games and Apps.
  4. Zoek en selecteer de game of app die u wilt verwijderen.
  5. Selecteer Delete.
  6. Download de game of app opnieuw.

Als de game of app die u hebt verwijderd oorspronkelijk werd gedownload van Xbox Live:

1. Ga naar Settings en selecteer Account.
    2. Selecteer Download History.
    3. Blader door uw downloadgeschiedenis. Als u uw game of app opnieuw wilt downloaden, selecteert u eerst het item en daarna Download Again.

Opmerking Als u de bij- en afschrijvingen van uw Xbox Live-account wilt zien, leest u Uw abonnement- en transactiegeschiedenis van Xbox Live online controleren.

Als de game vanaf een disc is geïnstalleerd, installeert u de game opnieuw.

Oplossing 2: Verwijder uw profiel, wis de systeemcache en download het profiel daarna opnieuw

Stap 1: Verwijder het profiel dat op uw Xbox-console is opgeslagen

1. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Storage.
  3. Als u geen externe opslagapparaten aansluit op uw console, selecteert u Hard Drive. Als u externe opslag gebruikt, selecteert u All Devices.
  4. Selecteer Profiles.
  5. Selecteer het profiel dat u wilt verwijderen.
  6. Selecteer Delete.
  7. Selecteer Delete Profile Only. Hiermee wordt het profiel verwijderd maar blijven opgeslagen games en achievements bewaard.

Belangrijk Selecteer Delete Profile and Items niet. Hiermee worden het profiel en de gekoppelde games en achievements verwijderd.

Stap 2: Wis de systeemcache

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  2. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  3. Selecteer Storage of Memory.
  4. Markeer een opslagapparaat en druk op Y op de controller. (Het maakt niet uit welk opslagapparaat u selecteert, want alle opslagapparaten worden uit de cache gewist.)
  5. Selecteer Clear System Cache.
  6. Wanneer u wordt gevraagd om het onderhoud van het opslagapparaat te bevestigen, selecteert u Yes.
  7. Start de console opnieuw.

Stap 3: Download uw Xbox Live-profiel

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
  1. Selecteer Download Profile.
    Opmerking Als u de optie Download Profile niet te zien krijgt, betekent het waarschijnlijk dat u bent aangemeld bij uw profiel. Druk op X om u af te melden.
  2. Selecteer Download Profile onder aan het scherm Download Profile.
  3. Voer de Microsoft-account die is gekoppeld aan uw Xbox Live-gamertag in. Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet weet, zie E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
    Opmerking Als uw account een Xbox Live-kinderaccount is, is de Microsoft-account van de ouder nodig om het profiel te downloaden.
  4.  Als u externe opslag op de console gebruikt, selecteert u het apparaat waarop u het profiel wilt opslaan. Als u geen externe opslag gebruikt, wordt uw profiel onmiddellijk gedownload.

Wanneer uw profiel is gedownload, start u de console opnieuw en probeert u opnieuw te downloaden.

Oplossing 3: Los problemen met uw netwerkverbinding op

Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen voor informatie over hoe u problemen met uw netwerkverbinding oplost.

Oplossing 4: Los problemen met uw Xbox 360-harddisk op

Dit probleem kan optreden als uw Xbox 360-harddisk beschadigd of vol is. Zie Problemen met Xbox 360-harddisks oplossen.