Fout 80154042 treedt op wanneer u de gamertag probeert te koppelen aan een andere Microsoft-account

Probleem

U krijgt wellicht de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u meer dan één Microsoft-account hebt en u uw gamertag aan één van deze Microsoft-accounts probeert te koppelen.

80154042

Can't retrieve information from Xbox Live, please try again later.

Dit kan betekenen dat u momenteel met een andere Microsoft-account op een ander apparaat bent aangemeld. U bent bijvoorbeeld met een andere Microsoft-account aangemeld op uw thuiscomputer of telefoon.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, controleert u dat u niet op een ander apparaat bent aangemeld met de oude Microsoft-account. Als u bent aangemeld op een ander apparaat, meldt u zich af en probeert u uw gamertag opnieuw te koppelen aan de nieuwe Microsoft-account.

Als dit probleem blijft optreden, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.