Fout 801540DF treedt op wanneer u een account probeert aan te maken of iets probeert te kopen op Xbox Live

Probleem

Het is mogelijk dat u een soortgelijk foutbericht te zien krijgt wanneer u een account probeert aan te maken of iets probeert te kopen op Xbox Live:

Sorry, this action can't be performed at this time. Try again later. Visit www.xbox.com/support for more information.

Status code: 801540DF

Action can't be preformed

Status code: 801540DF

Dit kan betekenen dat er een probleem is met de factuurgegevens voor uw account.

Oplossingen

• Oplossing 1: Controleer dat u zich kunt aanmelden bij uw Microsoft-account

Controleer dat u zich kunt aanmelden bij uw Microsoft-account om dit probleem op te lossen. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.

Opmerking Als u uw wachtwoord bent vergeten of u niet kunt aanmelden met uw wachtwoord, ga dan naar Uw wachtwoord opnieuw instellen.

2. Noteer eventuele foutberichten die worden weergegeven.
    3. Nadat u eventuele fouten hebt opgelost, controleert u de gegevens van uw Microsoft-account. Controleer bijvoorbeeld de factuurgegevens, creditcardgegevens of de gegevens in het deel Wachtwoord en beveiligingsgegevens.
    4. Meld u af bij uw Microsoft-account en meld u opnieuw aan.
    5. Probeer een Xbox Live-account aan te maken of de aankoop opnieuw uit te voeren.
  • Oplossing 2: Neem contact op met uw bank of financiële instelling

De Xbox Live-aankoop kan mislukt zijn om de volgende redenen:

• Uw creditcard is niet geactiveerd.
    • De creditcard is geweigerd wegens onvoldoende saldo.
    • De creditcard is niet geautoriseerd voor online aankopen of automatische afschrijvingen.
    • De creditcardmaatschappij blokkeert de transactie.

Neem contact op met uw creditcardmaatschappij of bank en zorg dat de door u gebruikte kaart is geactiveerd, dat u over voldoende saldo beschikt en dat de transactie niet om een of andere reden wordt geblokkeerd.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.