Fout 8015d005 treedt op wanneer u zich aanmeldt bij een Xbox 360-console

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u zich aanmeldt bij uw account op een Xbox 360-console:

8015d005

Deze fout treedt op wanneer u het wachtwoord van uw Microsoft-account moet wijzigen.

Oplossing

Wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen

U kunt het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen via een pc met internetverbinding. Zie Het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen voor meer informatie.