Fout 8016ABA5 treedt op wanneer u iets probeert te kopen of Points probeert in te wisselen op Xbox Live.

Probleem

U krijgt de volgende fout en het volgende foutbericht te zien wanneer u een aankoop probeert te doen of Points probeert in te wisselen op Xbox Live:

8016ABA5

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Deze foutcode kan betekenen dat er een probleem is met uw factuurgegevens.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, voert u de correcte factuurgegevens in. Dat doet u als volgt:

1. Selecteer Settings en selecteer daarna Account.
  2. Op het scherm Account Management selecteert u Billing Information.
  3. Druk op A.
  4. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in en selecteer Done.
  5. Selecteer Sign In.
  6. Voer uw juiste accountgegevens in en selecteer vervolgens Done.
  7. Selecteer OK.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.