Foutcode 809B1002 treedt op wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt

U kunt de volgende foutcode en foutbericht te zien krijgen wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt:

Not enough light

809B1002

Dit betekent dat de Kinect-sensor u niet goed kan zien tijdens een test van de Kinect-tuner.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op de console voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Plaats de Kinect-sensor correct

Zie Kinect-stemherkenning en chat om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Zorg voor goede verlichting

Zie Ruimteverlichting voor Kinect voor informatie over optimale verlichting voor Kinect.

Oplossing 4: Neem contact op met Xbox Support

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem nog steeds optreedt.

Oplossing 5: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.