Fout 809B100E treedt op wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

Lower body not detected

Dit betekent dat de Kinect-sensor u niet goed kan zien tijdens een Kinect-tunertest.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op de console voor suggesties om te proberen om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Plaats de Kinect-sensor correct

Zie Kinect-stemherkenning en chat om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen.

Probeer de volgende oplossing als u deze fout steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Zorg voor goede verlichting

Zie Ruimteverlichting voor Kinect voor informatie over optimale verlichting voor Kinect.

Oplossing 4: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is verholpen met de eerste drie oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Meld u aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Reparatie Xbox 360: veelgestelde vragen.