Fout 809B1081 treedt op wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt het volgende bericht te zien wanneer u de Kinect-sensor gebruikt die op uw Xbox 360-console is aangesloten:

Your room is too loud.

809B1081

Als u dit foutbericht of deze code te zien krijgt wanneer u Kinect gebruikt, betekent het dat de microfoon van de Kinect-sensor u niet goed kan horen.

Oplossingen

Oplossing 1: Selecteer "More info" en daarna "Try again"

Selecteer More Info op de console voor suggesties om het probleem op te lossen. Nadat u de suggesties hebt uitgevoerd, selecteert u Try Again om de test opnieuw uit te voeren.

Oplossing 2: Zorg dat de Kinect-sensor correct is geplaatst

Zie Kinect-spraakherkenning en chatten op Xbox 360 om te leren hoe u de Kinect-sensor correct kunt plaatsen voor optimaal gebruik van de microfoon.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.