Fout 831118FE treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox of uw profiel probeert te downloaden

Probleem

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij Xbox Live:

831118FE

Dit kan betekenen dat er een probleem is met uw Microsoft-account of gamertag.

Oplossingen

Oplossing 1: Verwijder uw gamertag, wis uw cache en herstel uw gamertag

Probeer deze stappen om het probleem op te lossen:

1. Koppel alle accessoires die aangesloten zijn op de console los, zoals een hoofdtelefoon, de Xbox 360-chatpad of de Kinect-sensor.
  2. Verwijder uw profiel. Zie Uw Xbox 360-profiel downloaden, verplaatsen of verwijderen voor meer informatie.
  3. Wis uw systeemcache drie keer. Zie Hoe kunt u de Xbox 360-systeemcache wissen.
  4. Herstel uw gamertag. Zie Uw Xbox Live-profiel downloaden, verplaatsen of verwijderen voor meer informatie.
  5. Werk uw beveiligingsgegevens bij. Zie Beveiligingsgegevens voor uw Microsoft-account toevoegen en bijwerken.
  6. Start de console opnieuw.

Oplossing 2: Probeer een bedrade directe modemverbinding

Als de vorige oplossing niet werkt, probeer dan de Xbox 360-console rechtstreeks aan te sluiten op uw modem in plaats van deze aan te sluiten op uw router. Dat doet u als volgt:

1. Koppel op uw router de netwerkkabel waarmee de router aangesloten is op uw Xbox-console los (laat het andere uiteinde in de Xbox zitten).
  2. Koppel op uw modem de netwerkkabel los waarmee de modem verbonden is met uw router. Op dit punt mag noch de Xbox, noch de modem aangesloten zijn op de router.
  3. Sluit nu de Xbox rechtstreeks aan op uw modem (gebruik daarvoor de kabel waarmee u de Xbox op de router had aangesloten).
  4. Zet de Xbox-console uit.
  5. Koppel de voedingskabel aan de achterkant van de modem los.
  6. Sluit de modem na 1 minuut weer aan en wacht tot alle lampjes terugkeren naar de normale status.
  7. Zet uw Xbox-console aan.
  8. Probeer verbinding te maken met Xbox Live en uw profiel te downloaden.

Opmerkingen

• Als u verbinding maakt met Xbox Live via de Xbox 360-console met een bedrade verbinding, kunt u geen problemen meer hebben met interferentie die kan worden veroorzaakt door draadloze apparaten. Het helpt ook de problemen veroorzaakt door NAT-blokkering (Network Address Translation) op te lossen.
  • Deze stappen werken alleen als uw modem niet dienst doet als router.

Als u geen verbinding kunt maken met Xbox Live en uw profiel niet kunt downloaden, dan kan het probleem bij de configuratie van uw router liggen. Ga naar de forums met informatie over netwerkhardware om problemen met routers op te lossen. Of controleer de netwerkpoorten die worden gebruikt door Xbox Live.

Oplossing 3: Probeer de oplossing voor Xbox Live-verbindingsfout

Probeer de stappen voor probleemoplossing in de Oplossing voor Xbox Live-verbindingsfout als de vorige oplossing niet werkt.

Oplossing 4: Neem contact op met uw serviceprovider

Als de vorige oplossing niet werkt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van uw internetserviceprovider (ISP) voor meer hulp. Uw ISP kan u helpen te bepalen welk soort internetservice u hebt en eventuele problemen die de netwerkprestaties beïnvloeden.

Opmerking Xbox Live ondersteunt geen draadloze internetverbindingen of satellietverbindingen.

Houd de volgende informatie bij de hand wanneer u contact opneemt met technische ondersteuning:

• Noteer zo veel mogelijk informatie over uw computer en netwerk. Noteer bijvoorbeeld het merk, het model en de firmwareversie van uw router.
  • Noteer het foutbericht dat u te zien krijgt zorgvuldig.
  • Noteer de stappen die u reeds hebt uitgevoerd en de resultaten en details die u hebt verzameld tijdens elke stap.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.