Fout 83820070 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live op Xbox 360

Het is mogelijk dat u de volgende foutcode en bericht te zien krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live op uw Xbox 360-console:

83820070
Can’t retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer of de Xbox Live-service actief is

Ga naar status van Xbox Live-service om te controleren of de Xbox Live-service goed werkt.

Oplossing 2: Controleer uw account- en factuurgegevens

Deze fout kan optreden als uw Xbox Live-accountgegevens of factuurgegevens niet actueel zijn. Zie Uw Xbox Live-accountgegevens wijzigen of bijwerken om uw informatie te controleren.

Oplossing 3: Verwijder uw profiel, wis de systeemcache en download uw profiel daarna opnieuw

De systeemcache bevat tijdelijke bestanden die worden gebruikt door de Xbox 360-console. Het probleem kan mogelijk worden opgelost door uw profiel te verwijderen en de systeemcache te wissen.

Volg hiervoor deze stappen:

1. Verwijder uw profiel:
    1. Druk op de Guide-knop op de controller.
    1. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
    2. Selecteer Storage.
    3. Selecteer All Devices.
    4. Selecteer Profiles.
    5. Selecteer de gamertag die u wilt verwijderen.
    6. Selecteer Delete.
    7. Selecteer Delete Profile Only. Hiermee wordt het profiel verwijderd maar blijven opgeslagen games en achievements bewaard.
  1. Wis de systeemcache van de Xbox 360.
  2. Download uw profiel opnieuw:
    1. Druk op de Guide-knop op de controller.
    2. Selecteer Download Profile.
      Opmerking Ziet u Download Profile niet? Dit betekent dat u bent aangemeld met een ander profiel. Druk op de X om u af te melden, bevestig en selecteer Download Profile.
    3. Selecteer Download Profile onder aan het scherm Download Profile.
    4. Voer de Microsoft-account in die is gekoppeld aan uw Xbox Live-profiel. Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw account niet weet, zie E-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account zoeken.
      Opmerking Als uw account een Xbox Live-kinderaccount is, moeten de Microsoft-accountgegevens van een volwassene worden ingevoerd om het profiel te downloaden.
    5. Als u externe opslag op de console gebruikt, selecteert u het opslagapparaat waarop u het profiel wilt opslaan. Als u geen externe opslag gebruikt, wordt uw profiel onmiddellijk gedownload.

U moet zich nu kunnen aanmelden op de console met uw Xbox Live-profiel.

Belangrijk Als u uw profiel naar een andere console hebt gedownload en u hebt de optie Remember Password geselecteerd, dan kunt u het wachtwoord op afstand verwijderen zodat niemand anders via deze console toegang kan krijgen tot uw profiel. Zie Uw aanmeldingsvoorkeuren op uw Xbox 360-console beheren om te weten te komen hoe dat moet.

Oplossing 4: Los problemen met uw netwerkverbinding op

Controleer de internetverbinding van de console met uw router of modem. Als uw console volgens u correct verbonden is met het internet, zie Problemen met uw verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen of de Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360.

Probeer ook de oplossingen in Kan eerder gedownloade content niet afspelen of gebruiken op Xbox 360 als u de fout krijgt wanneer u content probeert te openen die u eerder hebt gedownload.