Fout 838200c7 treedt op wanneer u een abonnement of content koopt op Xbox 360

U krijgt wellicht de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u een abonnement of content probeert te kopen op uw Xbox 360-console:

Sorry, er is een probleem met de Xbox service. Probeer later nogmaals.

Statuscode: 838200C7

Dit kan het volgende betekenen:

• De Xbox Live-service is tijdelijk onderbroken.
  • Er is een probleem met uw betalingsoptie.

Oplossingen

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-08-19T20:33:52.2226315+00:00

Oplossing 2: zorg ervoor dat uw factuurgegevens en de gegevens van uw betalingsoptie correct zijn

Zorg ervoor dat het factuuradres voor uw Microsoft-account overeenkomt met het factuuradres van uw creditcardmaatschappij. Zorg er ook voor dat de verloopdatum van uw creditcard niet is verstreken. Dat doet u als volgt:

1. Uw factuurgegevens online bijwerken:
    1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pagina Betaling en facturering.

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Selecteer Factuurgegevens en volg de stappen om uw factuurgegevens te controleren.

Opmerking Als er een fout staat, selecteer dan Profiel bewerken en volg de instructies om de gegevens bij te werken.

2. Zie Een betalingsoptie online bijwerken, selecteer Een betalingsoptie bijwerken links op het scherm en volg de instructies om uw betalingsopties online bij te werken.