Fout 8AC80008 treedt op wanneer u de microfoon in uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt

U krijgt de volgende foutcode en bericht te zien wanneer u de ingebouwde microfoon in uw Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

There's a problem with the microphone in your sensor

8AC80008

Dit kan betekenen dat de sensor niet correct is aangesloten.

Oplossing

Controleer of de sensor goed is aangesloten en probeer opnieuw.

Xbox 360 S-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor van de console los en steek de sensorkabel rechtstreeks in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  3. Zet de console aan.

Originele Xbox 360-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor los van de console.
  3. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  4. Sluit de USB-aansluiting aan op de USB-poort aan de achterkant van de console.
  5. Zet de console aan.

Als het probleem niet is opgelost met de bovenstaande oplossing, moet de Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.