Fout 94-803C0009 treedt op wanneer u een huurvideo afspeelt op uw Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een huurvideo afspeelt op uw Xbox 360-console:

94-803C0009

Dit betekent dat er geen licentie beschikbaar is voor deze gehuurde video. De licentie voor dit item ontbreekt of is vervallen of beschadigd.

De meeste afspeelfouten bij video's hebben een van de volgende oorzaken:

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet u de huidige huurvideo verwijderen uit uw verzameling en deze daarna opnieuw huren in de Films en tv Store. Ga als volgt te werk om de huurvideo uit uw verzameling te verwijderen:

1. Ga naar TV & Movies.
  2. Selecteer Movies & TV.
  3. Kies My Movies onder My Videos.
  4. Selecteer de huurvideo en druk op X om de video uit uw verzameling te verwijderen.

Nadat u de huurvideo hebt verwijderd, kunt u deze nu opnieuw huren bij de Films en tv Store. Zie Hoe u content van Xbox Live kunt kopen of huren op Xbox 360 of uw computer voor meer informatie.