Fout 96-80150017 treedt op wanneer u een video afspeelt op uw Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een video vanaf Xbox Live probeert af te spelen op uw Xbox 360-console:

96-80150017

Dit kan betekenen dat de video niet meer beschikbaar is op Xbox Live.

Meer informatie

Volg deze stappen om de video te verwijderen uit uw Films en tv-verzameling:

1. Ga naar Films en tv.
Het Xbox 360 Dashboard, met het tabblad Films en tv geselecteerd
  1. Selecteer Films en tv.
  2. Onder mijn video's selecteert u Mijn films, Mijn tv-programma's of Mijn gamevideo's.
  3. Selecteer de video die niet meer beschikbaar is en druk op de X-knop  om de video uit uw verzameling te verwijderen.