Fout 96-80153004 treedt op wanneer u een video vanaf Xbox Live afspeelt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u een video vanaf Xbox Live probeert af te spelen in Films en tv:

96-80153004

Dit kan betekenen dat de video is beveiligd door Digital Rights Management en dat de licentie voor de video niet meer beschikbaar is op Xbox Live. Zie Kan eerder gedownloade content niet afspelen of gebruiken op Xbox 360.

Oplossing

Er is geen licentie beschikbaar omdat deze video niet meer beschikbaar is op Xbox Live. U moet de video verwijderen uit uw videoverzameling op Xbox.

1. Ga naar TV & Movies.
  2. Selecteer Movies & TV.
  3. Onder my videos selecteert u My Movies, My TV Shows of My Game Videos.
  4. Selecteer de video die niet meer beschikbaar is en druk op X om de video uit uw verzameling te verwijderen.