Foutcode 999 treedt op wanneer u de Xfinity-app probeert te starten op de Xbox 360-console

Probleem

U krijgt wellicht de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u de Xfinity-app op de Xbox 360-console probeert te starten:

We were unable to activate XFINITY® TV on Xbox 360.

Status code: 999

Mogelijk wordt een soortgelijk bericht weergegeven:

The setup process has timed out. Please try again in a few minutes. If you continue to have issues, please visit http://www.xfinity.com/xbox for more information.

Dit kan betekenen dat de Xfinity-app niet kan worden geactiveerd op de Xbox 360-console. Dit probleem kan bijvoorbeeld optreden als de Xfinity-service uw account niet kan verifiëren of als uw Xbox 360 geen verbinding kan maken met de Xfinity-servers.

Oplossing

Ga naar Xfinity.com/xbox voor informatie over hoe u dit probleem kunt oplossen of bel de Xfinity Support Line op het nummer (877) 599-1846.

Verwante problemen