Fout C000-000E treedt op wanneer u een update naar uw Xbox 360 downloadt

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u een update naar uw Xbox 360-console probeert te downloaden:

Foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E

Update is mislukt.

Opmerking De tekens "x" in deze foutcode variëren.

Dit foutbericht betekent dat een software-update niet kon worden gedownload van Xbox Live naar uw console.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Los problemen met software-updates op

Als de software van de Xbox 360-console niet kan worden geüpdatet, probeer dan de tips voor probleemoplossing in Problemen met een update naar uw Xbox 360-console oplossen.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Los problemen met uw Xbox Live-verbinding op

Als u problemen ondervindt met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live, zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem met de voorgaande oplossingen niet is verholpen, moet uw console worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.