Fout C000-0010 treedt op wanneer u een update naar uw Xbox 360-console probeert te downloaden

U krijgt het volgende foutbericht en de volgende foutcode te zien wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

Update failed

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010

OPMERKING De tekens x variëren.

Dit betekent dat er een hardwareprobleem is met uw console en dat deze moet worden gerepareerd.

Oplossing

Als er een hardwarestoring is opgetreden met de console, moet de console worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.