Foutcode C000-0013 treedt op wanneer u een Xbox 360-update probeert te installeren vanaf een schijf

U krijgt het volgende foutbericht te zien wanneer u een Xbox 360-update probeert te installeren vanaf een disc:

C000-0013

Can't Process the Update. If the problem persists, go to
www.Xbox.com/support.

Dit betekent dat u misschien de gameschijf per ongeluk uit de schijflade hebt genomen terwijl de update van het systeem nog aan de gang was of dat uw gameschijf misschien vuil of beschadigd is.

Oplossingen

Oplossing 1: Plaats de game-disc terug in de schijflade of maak de game-disc schoon en start de console opnieuw. Zo zal het installatieproces opnieuw worden gestart.

Oplossing 2: Maak met de console verbinding met het internet om de update te installeren. Zie voor meer informatie Een nieuwe Xbox 360-update ophalen.

Oplossing 3: Update uw consolesoftware door de update eerst naar een USB-flashstation of cd te kopiëren. Zie Problemen met een update naar uw Xbox 360-console oplossen voor meer informatie.

Als het probleem met de voorgaande oplossingen niet is verholpen, moet uw console worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.