Fout C000-0032 treedt op wanneer u een systeemupdate van Xbox 360 probeert te downloaden

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u een systeemupdate voor Xbox 360 probeert te downloaden:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0032

Can't Process the Update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Opmerking De tekens "x" variëren.

Dit betekent dat er problemen zijn met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live.

Opmerking Als u ook fout 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx te zien krijgt wanneer u een systeemupdate voor Xbox 360 probeert te downloaden, betekent het dat de download is mislukt. Zie Foutcode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx treedt op wanneer u een update van Xbox probeert te downloaden voor meer informatie.

Oplossing

1. Probeer de update opnieuw te installeren.
  2. Als u nog steeds problemen hebt met het maken of behouden van een verbinding met Xbox Live, zie de Oplossing voor Xbox Live-verbindingsfout.

Opmerking U kunt uw consolesoftware ook bijwerken door de update naar een USB-flashstation of een disc te kopiëren. Zie Een nieuwe Xbox 360-update ophalen.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout C000-0032 treedt op wanneer u een systeemupdate van Xbox 360 probeert te downloaden" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?