Fout C000-003C treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Probleem

U krijgt de volgende fout te zien wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003C

Opmerking De tekens "x" variëren.

Dit kan betekenen dat er met uw console is geknoeid of dat deze is veranderd en dat de console is geblokkeerd.

Oplossing

Als uw console is geblokkeerd, kunt u zich niet aanmelden bij Xbox Live en kunt u geen updates naar uw console downloaden. Zie Informatie over consoleblokkering op Xbox Live voor meer informatie.

U kunt echter wel offline blijven gamen op een geblokkeerde console. Dat doet u als volgt:

1. Koppel de netwerkkabel los of verwijder de Xbox 360 draadloze netwerkadapter uit de console.
  2. U moet automatisch aanmelden uitschakelen, zodat u offline kunt gamen. Automatisch aanmelden uitschakelen:
    1. Start de console opnieuw.
    2. Kies No wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.
    3. Druk op de Guide-knop op de controller.
    4. Ga naar Settings en selecteer Profile.
    5. Selecteer Sign-in Preferences.
    6. Zet Profile Auto Sign-in op "Off".
    7. Druk op B op de controller om terug te gaan naar het Xbox Dashboard.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.