Fout C000-003F treedt op wanneer u Xbox 360 gebruikt

Probleem

U ziet de volgende fout wanneer u Xbox 360 gebruikt:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003F

Opmerking De tekens x variëren.

Dit betekent dat een update is mislukt.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: start de console opnieuw op

Start de console opnieuw op met de schijf waarbij u om een update werd gevraagd.

Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 2: Sla de update op een USB-flashstation, cd of dvd op

Sla de update op een USB-flashstation of op een schijf op en installeer de update vervolgens op uw console. Dat doet u als volgt.

• Kopiëren naar een USB-flashstation
  • Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 gebruiken.

1. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.
    2. Download het updatebestand.
    3. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
    4. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation.
    5. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
    6. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort van de Xbox 360-console.
    7. Start de console opnieuw.
    8. Wanneer de console opnieuw wordt gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.
  • Branden op een cd of dvd
  • U kunt de update ook downloaden op uw computer, de update op een cd of dvd branden en de update vervolgens op de console installeren. Dat doet u als volgt:

1. Op de computer downloadt u het updatebestand.
    2. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
    3. Plaats een lege, beschrijfbare cd of dvd in de computer.
    4. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van de cd of dvd en geef op dat u de bestanden naar de cd wilt schrijven (branden).
    5. Wanneer de bestanden op schijf zijn gebrand, haalt u de schijf uit de computer en plaatst u de schijf in het schijfstation van de Xbox 360-console.
    6. Start de console opnieuw.
    7. Wanneer de console opnieuw wordt gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.

Hebt u vragen over reparaties of de garantie? Zie Veelgestelde vragen over garantie, registratie en reparatie van de Xbox 360.