Fout C005-3002 treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u uw Xbox 360-console probeert te updaten:

Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002

Opmerking De tekens x variëren.

Dit betekent dat er tijdens het updateproces een probleem was met uw console.

Oplossingen

Oplossing 1: Probeer de update opnieuw nadat u de disc hebt uitgeworpen uit de disc-lade

Dat doet u als volgt:

1. Open de disc-lade en verwijder een eventueel aanwezige disc uit de console.
    Belangrijk Sluit de disc-lade niet. Laat de lade open.
  2. Koppel, met de schijflade open, de voedingskabel aan de achterkant van de console los.
  3. Duw de schijflade ongeveer tot de helft voorzichtig terug in de console.
  4. Sluit de voedingskabel weer aan op de console.
  5. Druk op de aan/uit-knop op de console. De lade moet zelf sluiten, waarna de console opnieuw moet opstarten en het Xbox Dashboard moet worden weergegeven.
    Belangrijk Gebruik de controllerknop of de ejectknop van de disc-lade niet om de console in deze stap aan te zetten.
  6. Probeer de consolesoftware opnieuw te updaten.

Oplossing 2: Vraag een reparatie aan

Als het probleem met de voorgaande stappen niet is verholpen, moet uw console worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.