Fout C0051010 treedt op wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt

U ziet het volgende foutbericht wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

USB bandwidth exceeded
C0051010

Dit betekent dat u de USB-bandbreedte van uw Xbox 360-console hebt overschreden en dat er misschien te veel USB-accessoires aangesloten zijn.

Oplossingen

Probeer uw USB-accessoires te testen en los te koppelen van de Xbox 360-console om dit probleem op te lossen.

Xbox 360 E-console

1. Zet de Xbox 360 E-console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  4. Zet de console aan.
  5. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires het probleem veroorzaakt. Als u het USB-foutbericht blijft zien, moet u wellicht wat minder accessoires aansluiten op de console.

Xbox 360 S-console

1. Zet de Xbox 360 S-console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Steek de sensorkabel in de AUX-poort aan de achterkant van de console.
    Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  4. Zet de console aan.
  5. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires het probleem veroorzaakt. Als u het USB-foutbericht blijft zien, moet u wellicht wat minder accessoires aansluiten op de console.

Originele Xbox 360-console

1. Zet de originele Xbox 360-console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor en alle USB-accessoires los van de console.
  3. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  4. Controleer of de USB-stekker van de Kinect is aangesloten op de achterkant van de console.
  5. Zet de console aan.
  6. Sluit alle USB-accessoires één voor één weer aan op de console, om te zien of een van deze accessoires het probleem veroorzaakt. Als u het USB-foutbericht van Kinect te zien blijft krijgen, moet u wellicht wat minder accessoires aansluiten op de console.

Als het probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de link "Contact" onder aan deze pagina.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Reparatie Xbox 360: veelgestelde vragen.