Fout C0051012 en knipperend groen lampje wanneer u Kinect voor Xbox 360 gebruikt

U ziet het volgende foutbericht wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

C0051012

A Kinect sensor is connected but it can't be verified

Deze fout wordt vergezeld van een knipperend groen lampje. Als het lampje langer dan 90 seconden blijft knipperen, moet u uw Xbox 360-console wellicht opnieuw starten of moet de consolesoftware worden geüpdatet.

Oplossingen

Oplossing 1: Start uw Xbox 360-console opnieuw

1. Zet uw console uit.
  2. Wacht 90 seconden.
  3. Start uw console opnieuw.

Probeer de volgende oplossing als het knipperende groene lampje niet blijft branden na 90 seconden.

Oplossing 2: Update uw Xbox 360-consolesoftware

Volg deze stappen om te zien of uw consolesoftware moet worden geüpdatet:

1. Plaats een Kinect-game-disc.
  2. Start de game vanaf het Xbox Dashboard.
  3. Als de consolesoftware moet worden geüpdatet, ziet u het volgende bericht:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Selecteer Yes, Restart om de update te installeren.

Opmerking Als u geen Kinect-game-disc bij de hand hebt, zie Een nieuwe Xbox 360-update ophalen voor meer opties voor updaten.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem niet is opgelost met de vorige oplossingen, moet uw Kinect-sensor worden gerepareerd. Zie Uw Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie en service: Veelgestelde vragen.