Fout C00D36B4 treedt op wanneer u content probeert af te spelen op uw Xbox 360

Probleem

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u content op de Xbox 360 probeert af te spelen:

Can't play this content because it may not be supported.

Status Code: 69-C00D36B4

Opmerking In de statuscode wordt het voorvoegsel "69" niet gebruikt om het probleem op te lossen. Deze cijfers kunt u negeren.

Deze fout kan betekenen dat de video-codec of de audio-codec niet wordt ondersteund. Dit betekent dat de content wellicht niet wordt ondersteund. Dit bericht en deze foutcode kunnen echter ook betekenen dat een stream in het videobestand beschadigd is.

Oplossingen

• Controleer of de dvd van de juiste regio is. Elke Xbox 360-console wordt gefabriceerd voor een specifieke regio voor dvd's en games, volgens internationale normen. De Xbox 360-console kan alleen schijven afspelen die in dezelfde regio zijn verkocht als de console.

• Zoek de regiocode op de verpakking en controleer of deze overeenkomt met de regio waar u de Xbox hebt gekocht.

Regio

Geografische regio's/landen

1

Verenigde Staten, Canada, Bermuda en grondgebied van de VS

2

Europa (behalve Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland), het Midden-Oosten, Egypte, Japan, Zuid-Afrika, Swaziland, Lesotho, Groenland

3

Zuidoost-Azië, Zuid-Korea, Taiwan, Hongkong, Macau

4

Mexico, Midden- en Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Oceanië

5

India, Afghanistan, Oekraïne, Wit-Rusland, Rusland, Afrika, Midden- en Zuid-Azië, Noord-Korea

6

China, Hongkong

7

Gereserveerd

8

Speciale internationale locaties, zoals vliegtuigen en cruiseschepen

• Controleer of de bestandsindeling wordt ondersteund. De Xbox 360-console ondersteunt de volgende bestandsindelingen:
  • Bestandsindeling

Details

AVI

• Bestandsextensies: .avi, .divx
    • Containers: AVI
    • Videoprofielen: MPEG-4 Part 2 (Enkelvoudig profiel en geavanceerd enkelvoudig profiel)
    • Videobitsnelheid: 5 Mbps met resolutie 1280 × 720 bij 30 fps
    • Audioprofielen: Dolby® Digital (2 channel en 5.1 channel), MP3
    • Max bitsnelheid audio: Geen beperkingen

H.264

• Bestandsextensies: .mp4, .m4v, .mp4v, .mov, .avi
    • Containers: MPEG-4, QuickTime
    • Videoprofielen: Baseline, main en hoog (tot level 4.1)
    • Videobitsnelheid: 10 Mbps met resolutie 1920 × 1080 bij 30 fps
    • Audioprofielen: AAC, 2-kanaals, lage complexiteit
    • Max bitsnelheid audio: Geen beperkingen

MPEG-4 Part 2

• Bestandsextensies: .mp4, .m4v, .mp4v, .mov, .avi
    • Containers: MPEG-4, QuickTime
    • Videoprofielen: MPEG-4 Part 2 (Enkelvoudig profiel en geavanceerd enkelvoudig profiel)
    • Videobitsnelheid: 5 Mbps met resolutie 1280 × 720 bij 30 fps
    • Audioprofielen: AAC, 2-kanaals, lage complexiteit
    • Max bitsnelheid audio: Geen beperkingen

WMV (VC-1)

• Bestandsextensies: .wmv
    • Containers: ASF
    • Videoprofielen: WMV7 (WMV1), WMV8 (WMV2), WMV9 (WMV3), VC-1 (WVC1 of WMVA) in simple, main en advanced tot level 3
    • Videobitsnelheid: 15 Mbps met resolutie 1920 × 1080 bij 30 fps
    • Audioprofielen: WMA7/8, WMA9 Pro (stereo en 5.1), WMA Lossless
    • Max bitsnelheid audio: Geen beperkingen

Verwante problemen