Foutcode C800-0080 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Probleem

Foutcode C800-0080 wordt voorafgegaan door het volgende bericht:

• Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Dit kan betekenen dat er met uw console is geknoeid of deze is veranderd. Daarom maakt uw console geen verbinding meer met Xbox Live, kunnen er geen software-updates meer worden geïnstalleerd of nieuwe games worden gespeeld waarvoor een update van de consolesoftware vereist is.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

• Koppel uw Xbox 360 los
  • Om uw Xbox 360 los te koppelen, koppelt u de netwerkkabel los of verwijdert u de Xbox 360 draadloze netwerkadapter uit de console.

• Schakel automatisch aanmelden uit
  • U kunt de volgende stappen uitvoeren om automatisch aanmelden uit te schakelen, zodat u offline kunt gamen. Automatisch aanmelden uitschakelen:

1. Start de console opnieuw.
    2. Kies No wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.
    3. Druk op de Guide-knop op de controller.
    4. Ga naar Settings en selecteer Profile.
    5. Selecteer Sign-in Preferences.
    6. Zet Profile Auto Sign-in op "Off".
    7. Druk op de B-knop op de controller om terug te gaan naar het Xbox Dashboard.

U kunt uw bestaande games nu offline spelen op de console. Eventuele pogingen om bij Xbox Live aan te melden of de consolesoftware bij te werken, zullen een foutmelding opleveren.