Fout D000-0120 treedt op nadat u een update van de Kinect-sensor hebt gedownload

U krijgt de volgende fout te zien nadat u een update voor uw Kinect-sensor hebt gedownload:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120
Opmerking De "x"-tekens in de reeks variëren.

Dit kan betekenen dat er een hardwarestoring is opgetreden met de sensor.

Oplossing

Registreer uw Kinect-sensor (als u dat nog niet hebt gedaan) en vraag een vervangende Kinect-sensor om dit probleem op te lossen.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.

Verwante problemen