Fout D0000033 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live

Probleem

U krijgt foutcode D0000033 of het volgende foutbericht te zien wanneer u met de console verbinding probeert te maken met Xbox Live:

This feature is unavailable. Please try again later.

Status code: D0000033

Dit kan betekenen dat er de Xbox-console een software-update nodig heeft.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Installeer de update direct op de console. Dat doet u als volgt:

1. Start de console opnieuw.
  2. Druk op de controller op de Xbox Guide-knop.
  3. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  4. Selecteer Network Settings.
  5. Selecteer desgevraagd Wired Network of de naam van uw draadloze netwerk.
  6. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  7. Kies Yes wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.

Als het probleem nog steeds optreedt, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 2: Kopieer de update naar een draagbaar medium en installeer de update vervolgens op de console. Dat doet u als volgt:

• Kopiëren naar een USB-flashstation
    Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 gebruiken.
    1. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.
    2. Download het updatebestand.
    3. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
    4. Pak het bestand uit.
    5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation.
    6. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
    7. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort van de Xbox 360-console.
    8. Start de console opnieuw.
    9. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.
  • Branden op een cd of dvd
  • U kunt de update ook downloaden op uw computer, de update op een cd of dvd branden en de update vervolgens op de console installeren. Dat doet u als volgt:

1. Op de computer downloadt u het updatebestand.
    2. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
    3. Pak het bestand uit.
    4. Plaats een lege, beschrijfbare cd of dvd in de computer.
    5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van de cd of dvd en schrijf (brand) de bestanden naar de cd.
    6. Wanneer de bestanden op schijf zijn gebrand, haalt u de schijf uit de computer en plaatst u de schijf in het schijfstation van de Xbox 360-console.
    7. Start de console opnieuw.
    8. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.

Als dit probleem nog steeds optreedt, neemt u contact op met Xbox Support. Klik hiervoor op de koppeling "Contact" onder aan deze pagina.