Fout d0000034 treedt op wanneer u een software-update voor de console downloadt

Probleem

U krijgt het volgende foutbericht en foutcode te zien wanneer u een software-update voor de Xbox 360-console downloadt:

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Status code: d0000034

Dit kan betekenen dat er een netwerkprobleem, onvoldoende ruimte op uw opslagapparaat, een probleem met het opslagapparaat of een probleem met de systeemcache is.

Oplossingen

Oplossing 1: Probeer de update opnieuw te installeren. Dat doet u als volgt:

1. Start de console opnieuw.
  2. Druk op de controller op de Guide-knop (grotere X-knop in het midden van de controller).
  3. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  4. Selecteer Network Settings.
  5. Selecteer desgevraagd Wired Network of de naam van uw draadloze netwerk.
  6. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  7. Kies Yes wanneer wordt gevraagd of u de consolesoftware wilt bijwerken.

Probeer de volgende oplossing als deze oplossing niet werkt.

Oplossing 2: Zorg dat u genoeg opslagruimte hebt

Voor de meest recente consolesoftware-update is minstens 190 MB aan opslagruimte vereist (of 256 MB als u in Japan woont). Als er niet voldoende vrije ruimte is, moet u ruimte maken door items te verplaatsen of verwijderen. Zie Content kopiëren, verplaatsen of verwijderen.

Probeer de volgende oplossing als deze oplossing niet werkt.

Oplossing 3: Wis de systeemcache. Wellicht kunt u het probleem oplossen door de tijdelijke bestanden van de console te verwijderen. Zie Systeemcache van de Xbox 360 wissen.

Probeer nadat u de cache hebt gewist opnieuw om de update uit te voeren. Probeer de volgende oplossing als deze oplossing niet werkt.

Oplossing 4: Plaats het opslagapparaat opnieuw

Probeer nadat u het opslagapparaat opnieuw hebt geplaatst, nogmaals om de update uit te voeren. Probeer de volgende oplossing als deze oplossing niet werkt.

Oplossing 5: Kopieer de update naar een verwisselbaar medium en installeer de update vanaf dat medium. Dat doet u als volgt:

• Kopiëren naar een USB-flashstation

Opmerking Het USB-flashstation moet het bestandssysteem FAT32 gebruiken.

1. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort op de computer.
    2. Download het updatebestand.
    3. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
    4. Pak het bestand uit.
    5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van het USB-flashstation.
    6. Koppel het USB-flashstation los van de computer.
    7. Sluit het USB-flashstation aan op een USB-poort van de Xbox 360-console.
    8. Start de console opnieuw.
    9. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.
  • Branden op een cd of dvd

U kunt de update ook downloaden naar uw computer, de update op een cd of dvd branden en de update vervolgens op de console installeren. Dat doet u als volgt:

1. Op de computer downloadt u het updatebestand.
    2. Klik op Opslaan om het .zip-bestand van de console-update op de computer op te slaan.
    3. Pak het bestand uit.
    4. Plaats een lege, beschrijfbare cd of dvd in de computer.
    5. Kopieer de inhoud van het .zip-bestand naar de hoofdmap van de cd of dvd en schrijf (brand) de bestanden naar de cd.
    6. Haal de schijf uit uw computer en plaats deze in het schijfstation op de Xbox 360-console.
    7. Start de console opnieuw.
    8. Wanneer de console opnieuw is gestart, wordt het installatieprogramma automatisch gestart. Selecteer Yes wanneer u wordt gevraagd of u de nieuwe consolesoftware wilt bijwerken.