Xbox 360-hardwarefouten

Foutcode opzoeken

Xbox-foutcode/statuscode zoeken

Gebruik deze tool om informatie te krijgen over de betekenis van een Xbox foutcode of statuscode en om mogelijke oplossingen te zoeken.

Verbindingsfouten

Foutcode 0000-000B, 0000-000b, 0000-0001 of 0000-0008 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live

Wat u kunt doen als u foutcode 0000-000B te zien krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live.

Foutcode 20A8-4840 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live

Wat u kunt doen als u foutcode 20A8-4840 te zien krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live.

Foutcode 8007274C treedt op wanneer u de Xbox-console opstart

Hier vindt u informatie over wat u kunt doen als u foutcode 8007274C te zien krijgt wanneer u de Xbox-console opstart.

Foutcode D0000033 treedt op wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live

Meer informatie over foutcode D0000033 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u verbinding probeert te maken met Xbox Live.

Fouten met schijfstation

Foutcode 03-57-00 treedt op wanneer u een Xbox 360 gebruikt

Wat u kunt doen als u foutcode 03-57-00 te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt.

Fout 03-80-00 treedt op wanneer u een schijf probeert af te spelen op de Xbox 360-console

Wat u kunt doen als u foutcode 03-80-00 te zien krijgt wanneer u een schijf probeert af te spelen op de Xbox 360-console.

Fout 06-2e-00 treedt op wanneer u een game probeert te spelen of een update probeert te installeren vanaf een schijf

Wat u kunt doen als u foutcode 06-2e-00 te zien krijgt wanneer u een game probeert te spelen of een update probeert te installeren vanaf een schijf.

Downloadfouten

Foutcode 307D treedt op wanneer u een Xbox-update probeert te downloaden

Wat u kunt doen als u foutcode xxxx-307D-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx treedt op wanneer u een update van Xbox probeert te downloaden

Wat u kunt doen als u foutcode xxxx-3080-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx treedt op wanneer u een update van Xbox probeert te downloaden

Wat u kunt doen als u foutcode xxxx-3143-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx treedt op wanneer u een update van Xbox probeert te downloaden

Wat u kunt doen als u foutcode 3151-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt.

Fout 3CD6 treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console downloadt

Wat u kunt doen als u foutcode 3CD6 te zien krijgt wanneer u een systeemupdate naar de Xbox 360-console probeert te downloaden.

Het foutbericht "Can't process the update" treedt op wanneer u een software-update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden

Wat u kunt doen als u foutcode 8007-000F te zien krijgt wanneer u een update probeert te downloaden.

Foutcode XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-8007-0070 treedt op wanneer u een update probeert te installeren

Informatie over foutcode XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-8007-0070 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een update probeert te installeren.

Foutcode 8007-045D treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Wat u kunt doen als u foutcode 8007-045D te zien krijgt wanneer u een update probeert te downloaden.

Foutcode 8B05-0018 treedt op wanneer u de consolesoftware probeert bij te werken

Wat u kunt doen als u foutcode 8B05-0018 te zien krijgt wanneer u een update van de Xbox 360-console probeert te downloaden

Foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden

Meer informatie over foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden.

Foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010 treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden

Meer informatie over foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een update naar uw Xbox 360-console probeert te downloaden.

Foutcode C000-0013 treedt op wanneer u een update probeert te installeren vanaf een schijf

Informatie over foutcode C000-0013 en wat u moet doen als u deze te zien krijgt wanneer u updates van een schijf installeert.

Foutcode C000-0034 treedt op wanneer u een update probeert te installeren vanaf een opslagapparaat

Informatie over foutcode C000-0034 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een update probeert te installeren vanaf een opslagapparaat.

Foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003A treedt op wanneer u een schijf gebruikt om de Xbox 360-console te updaten

Informatie over foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003A en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een schijf gebruikt om de Xbox 360-console te updaten.

Statuscode C000-007B treedt op wanneer u iets downloadt naar uw Xbox 360-console

Ziet u foutcode C000-007B? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om statuscode C000-007B op te lossen, zodat u media kunt downloaden naar de Xbox-console.

Foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F treedt op wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden

Meer informatie over foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een update naar de Xbox 360-console probeert te downloaden.

Foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-016B treedt op wanneer u de Xbox 360 gebruikt

Meer informatie over foutcode C000-016B en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt.

Fout C800-8001 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Informatie over foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C800-8001 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een update probeert te downloaden.

Foutcode C810-1001 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Informatie over foutcode C810-1001 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een update probeert te downloaden.

Foutcode d0000034 treedt op wanneer u een software-update voor de Xbox 360-console probeert te downloaden

Informatie over foutcode d0000034 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een software-update voor de Xbox 360-console probeert te downloaden.

Foutcode D000-0185 treedt op wanneer u een update probeert te downloaden

Meer informatie over foutcode D000-0185 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een update probeert te downloaden.

Algemene problemen

Foutcode 5829 treedt op wanneer u de Xbox 360 gebruikt

Wat u kunt doen als u foutcode 5829 te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode C000-003F treedt op wanneer u de Xbox 360 gebruikt

Informatie over foutcode C000-003F en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002 treedt op wanneer u de Xbox 360 gebruikt

Informatie over foutcode xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u de Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode FFFFFFFF0000006C treedt op wanneer u iets probeert te kopen op Xbox Live

Informatie over foutcode FFFFFFFF0000006C en wat u moet doen als u deze te zien krijgt wanneer u iets probeert te kopen op Xbox Live.

Foutcode X:5829.0 B:1884.0 treedt op wanneer u een originele Xbox-game probeert te spelen

Informatie over foutcode X:5829.0 B:1884.0 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een originele Xbox-game probeert te spelen.

Systeemfouten

Foutcode E07 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E07? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E07 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E08 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E08? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E08 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E09 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E09? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E09 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E10 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E10? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E10 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E11 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E11? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E11 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E12 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E12? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E12 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E13 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E13? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E13 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E14 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E14? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E14 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E15 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E15? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E15 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E16 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E16? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E16 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E17 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E17? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E17 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E18 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E18? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E18 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E19 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E19? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E19 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E20 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E20? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E20 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E22 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E22? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E22 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E23 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E23? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E23 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E24 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E24? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E24 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E25 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E25? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E25 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E26 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E26? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E26 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E27 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E27? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E27 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E28 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E28? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E28 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E29 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E29? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E29 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E30 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E30? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E30 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E31 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E31? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E31 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E32 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E32? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E32 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E33 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E33? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E33 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E34 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E34? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E34 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E35 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E35? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E35 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E36 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E36? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E36 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E37 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E37? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E37 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E38 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E38? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E38 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E39 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E39? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E39 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E40 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E40? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E40 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E41 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E41? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E41 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E42 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E42? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E42 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E43 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E43? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E43 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E44 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E44? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E44 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E45 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E45? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E45 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E46 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E46? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E46 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E47 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E47? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E47 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E48 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E48? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E48 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E49 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E49? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E49 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E50 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E50? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E50 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E51 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E51? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E51 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E52 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E52? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E52 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E53 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E53? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E53 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E54 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E54? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E54 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E55 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E55? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E55 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E56 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E56? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E56 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E57 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E57? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E57 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E58 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E58? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E58 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E59 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E59? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E59 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E60 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E60? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E60 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E61 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E61? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E61 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E62 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E62? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E62 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E63 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E63? Hier vindt u informatie over wat u kunt doen om foutcode E63 op te lossen, zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Foutcode E68 treedt op en er knippert een rood lampje wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Informatie over foutcode E68 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode E71 treedt op en er knippert een rood lampje wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Ziet u foutcode E71 en één knipperend rood lampje op de Xbox 360-console? Hier vindt u informatie over hoe u foutcode E71 oplost, zodat u uw Xbox 360-console weer kunt gebruiken.

Foutcode E74 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Meer informatie over foutcode E74 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode E75 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Meer informatie over foutcode E75 en wat u kunt doen als u deze te zien krijgt wanneer u een Xbox 360-console gebruikt.

Foutcode E96 treedt op wanneer u de Xbox 360-console gebruikt

Wat u kunt doen om foutcode E96 op te lossen zodat u de Xbox 360-console kunt gebruiken.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Xbox 360-hardwarefouten" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?