App-hub voor onafhankelijke ontwikkelaars van games

Xbox Live Indie Games is een online hub voor onafhankelijke ontwikkelaars van games voor Windows Phone en Xbox Live. U vindt er gratis tools, voorbeeldcodes, ondersteuning van de community en educatieve hulpmiddelen om ontwikkelaars van apps en games voor Windows Phone en Xbox 360 te helpen.

Voor een jaarabonnement van 99 USD ($) kunt u uw apps en games indienen bij Xbox Live Indie Games om te verkopen of gratis te downloaden in de Windows Phone Marketplace of de Xbox Live Game Store. U krijgt dan een dashboard op maat, waarop u merchandising kunt beheren, downloads kunt opvolgen en kunt bijhouden hoeveel u verdient.

Meer informatie

Ondersteuning voor Xbox Live Indie Games wordt gegeven via onze forums en is alleen beschikbaar voor geregistreerde onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's). Ga voor meer informatie naar Windows Phone Dev Center of Xbox Live Indie Games.

Verwante problemen